Služba PARTNER AReality.sk

Predstavenie služby PARTNER AReality.sk

Realitný portál www.areality.sk Vám ponúka novú službu PARTNER, ktorá prináša obojstranné výhody ako realitnej kancelárii, tak aj portálu AReality.sk. Základný princíp spočíva v umiestnení malého loga AReality.sk na webových stránkach Vašej realitnej kancelárie.

Za umiestnenie loga AReality.sk následne získate zaujímavé výhody. Primárnym cieľom tejto služby je previazať naše webové stránky tak, aby Váš klient získal informácie o ponúkanej nehnuteľnosti nielen na Vašich stránkach, ale tiež na stránkach www.areality.sk.

Ako sa stať partnerom AReality.sk?

Stačí umiestniť pripravené logo AReality.sk na www stránky Vašej realitnej kancelárie. Umiestnenie je veľmi jednoduché, a ak ho nezvládnete sami, Váš webmaster túto úpravu dokáže zrealizovať v poriadku niekoľkých minút.

Logo AReality.sk je pre Vás pripravené v niekoľkých variantoch a preto si môžete vybrať tú variantu, ktorá najlepšie vyhovuje práve štýlu stránok a umiestnenie loga. HTML kódy pre vloženie loga sú k dispozícii na adrese http://www.areality.sk/Others/Partneri/PodporteNas.aspx

Čo v rámci služby Partner AReality.sk môžete získať?

  • Za umiestnenie loga AReality.sk získa realitná kancelária kreditný bonus (kredit zadarmo).
  • Umiestnením loga AReality.sk sa zvyšuje odozva klientov na inzeráty realitnej kancelárie.

Ako funguje kreditný bonus?

Každý 1. kalendárny deň v mesiaci je realitnej kancelárii pripísaný kreditný bonus vo výške 5% z počtu kreditov vyčerpaných za minulý mesiac.

Príklady výpočtu kreditného bonusu

1. Kreditný bonus je 5 %, realitná kancelária za posledných 30 dní vyčerpala za služby na serveri www.areality.sk celkovo 8 211 kreditov:

  • Kreditný bonus = 5 % * 8 211 kreditov = 410,55 kreditov
  • Po zaokrúhlení bude realitnej kancelárii pripísaný bonus 411 kreditov

Ako aktivovať službu Partner AReality.sk?

  • Na webových stránkach realitného serveru AReality.sk je uložených niekoľko variánt loga AReality.sk a kódy pre webmastera, realitná kancelária si tu vyberie najvhodnejší variantné riešenie. Loga nájdete tu: http://www.areality.sk/Others/Partneri/PodporteNas.aspx.
  • Webmaster umiestni logo AReality.sk na www stránky a realitná kancelária o tom informuje portál AReality.sk.
  • Po overení umiestnenie loga je v systéme nastavené % kreditného bonusu. Od tejto chvíle je služba aktivovaná a realitná kancelária môže začať využívať všetky výhody služby PARTNER AReality.sk.

Pokyny pre umiestnenie loga AReality.sk

Na titulnej* webovej stránke realitnej kancelárie je možné logo AReality.sk vložiť najmä:

  • do pätičky webových stránok
  • do časti určenej na vymenovanie partnerov realitné kancelárie
  • na vymenovanie realitných serverov, kde RK inzeruje

* Logo je možné tiež umiestniť na webovej stránke uvedené v profile realitnej kancelárie na serveri AReality.sk, ak sa nezhoduje s titulnou stránkou realitnej kancelárie. Umiestnenie loga je dôležité z hľadiska preverenie odkazu automatickými vyhľadávači (napr. Google), rovnako tak je dôležité, aby na stránke bol bežný text.

TOPlist TOPlist